Bytrafik i Nice – bus og letbane

Nice har siden 2007 haft én letbanelinie 1 (Le Tram). Linie, 2, som forbinder lufthavnen og havnen, er nu også i drift med forbindelse fra begge lufthavnsterminaler helt til centrum med endestation ved havnen. 

Letbanelinie 3 forbinder lufthavnen med Saint-Isidore. Den passerer blandt andet Allianz Riviera (Stadion). 

 

 

 

Alle bybusserne har 1 eller 2-cifrede linienumre. Bytrafikken drives af Lignes Azur. En del af hjemmesiden er på engelsk.

Efter åbningen af letbanelinie 2 i 2019 kører der kun ganske få busser i selve centrum og de særlige lufthavnsbusser til Nice centrum er nedlagt.

Nice har også en rutebilstation. Fra Gare Routière Nice Côte d’Azur/Vauban kører busser mod nord og øst. Blandt andet rute 82 og regionalbus 602, som begge passerer Eze Village.

Der er også etableret nye krydspunkter for omstigning mellem busser og letbane for eksempel ved Magnan, Parc Phoenix og Grand Arenas.

Om aftenen indstilles den ordinære busdrift kl. ca. 20:30. Herefter er der 5 buslinier (Line 5, 6, 7, 8 og 9), som kører med få afgange frem til ca. 01:00. Både letbane 1 og 2 kører alle dage til over midnat.

lille-bus-taet

Enkelte destinationer kan ikke nås med en normal bus. Her bruges elegante minibusser. Dog ofte med meget tynde køreplaner.

 

 

Klik her og se kort og vejledninger om til de vigtigste stoppesteder i forhold til vores lejlighed på 5 Rue Masséna.

Takstsystem og billetter i Nice bytrafik. (klik på dette link)

Til fodboldkamp med offentlig transport. Læs her

Fra og til lufthavnen. Læs her.

 

Retur til offentlig transport