Til fodbold med offentlig transport

Når OGC Nice spiller hjemmekamp, er der flere muligheder for at komme nemt til og fra Allianz Riviera.

Med bus

Cirka to timer før kampstart indsættes den særlige linie 95. Busserne starter ved Lycée Masséna og standser i centrum ved Station J.C. Bermond, Albert 1er / Verdun samt, Massenet på Promenaden. Busserne kører med 15 minutters interval. Køretiden er ca. 40 – 45 minutter.

Ved Allianz Riviera kører busserne næsten helt frem til stadion, mens der efter kampen er en gåtur på ca. 10 minutter til bussernes afgangssted lidt sydøst for selve stadion. Busserne fortsætter så længe, det er nødvendigt og hver bus afgår, når den er fuldt stoppet med passagerer.

Busturen koster normal takst, men kan nogle gange være gratis, specielt hvis bussen et fuld af entusiastiske fodboldfans. Forvent ikke at bussen er fuld – den er STOPfuld. De få siddepladser er normalt optaget af unge mennesker, som hurtigt kan komme ind i bussen, når dørene åbnes.

Med letbane

Ca. 2 timer før kampstart vil letbanens linie 3 ændre rute og vil med ca. 12 minutters interval køre med afgang fra havnen og følge linie 2’s rute og derefter sin egen rute til stadion. Køretiden fra Jean Médecin til stadion er ca. 33 minutter.

Turen med letbanen koster normal takst. Regn med at der er fyldt godt op i togene.

Efter kampen vil letbanen køre fra stadion og mod havnen med korte intervaller. Cirka en time efter kampens afslutning vil linie 3 overgå til sin normale rute mellem St. Isidore og lufthavnen.

Med koglebanen

Når der er fodboldkamp, er der særafgange fra Stationen i Nice til St. Isidore til en specialpris på 5 Euro for en returbillet. Pladsreservation er nødvendig. Med en køretid på ca. 10 minutter er dette faktisk den hurtigste rejseform til/fra stadion.